Hodnocení

8,4
Průměrné hodnocení

Rozpis hodnocení

Čistota
8,6
Pohodlí
7,9
Poloha hotelu
8,9
Zařízení
8,0
Personál
8,9
Poměr ceny a kvality
8,0

Hodnocení

    Milan
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    5. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    cz

    Průměrné hodnocení

    8,8
    19. srpna 2017
    v blízkosti byl lunapark, který vyhrával až do ranních hodin
    vzhledem k přeplněnému letovisku v sezoně je vlastní parkoviště k nezaplacení snídaně nabízejí velký výběr včetně místních specialit, pokoje jsou standartní, dostatečně vybavené , k dispozici příjemný bazén s teplou vodou
    VDv
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,2
    12. srpna 2017
    Studeny bazen, skviry u vchodovych dveri do pokoje,je videt na chodbu. Druhe patro bez vytahu a uzke schodiste.Ubytovani neurazi ani nenadchne. Vecere nepozivatelna bez moznosti vyberu-jedno mistni jidlo.
    Prostorny pokoj s balkonem, pobliz centra.Dobra snidane.
    Zdeněk Cink
    cz

    Průměrné hodnocení

    10
    13. září 2016

    Prodloužený víkend Leba

    Oblačné počasí, ale nakonec ani to nevadilo, protože je tam kam jít Leba je skvělá.
    Milý, vstřícný personál, výborná poloha ubytování- kousek do centra 5minut - o trochu dál moře procházkou do 15minut ok. Skvělá snídaně, vyhřívaný bazén. prostorný apartmán-čistý! Koupelna vana/sprcha.
    Petra
    cz

    Průměrné hodnocení

    6,7
    11. srpna 2016

    Duny lepší než na Sahaře

    ubytování je basic, ale s tím jsme počítali, jedná se o oblíbenou turistickou lokalitu hlavně pro místní, moc cizinců zde nenajdete, personál (alespoň jeho část) neovládá žádný cizí jazyk, ale je to aspoň autentické, pohybujete se mezi místňáky, pro čechy ideální dovolená
    jídlo je vynikající - v porovnání s ubytováním, které je basic, byla součástí polopenze - snídaně a večeře. Ohlásili jsme pozdější příjezd, a měli trochu problémy s jídlem, které bylo zaplacené, protože večerní vydávají pouze do 18 hodin, ale podařilo se nám to vykomunikovat, a stálo to za to. Místní kuchyně, opravdu vynikající. Snídaně byla nadprůměrná, zase lokální speciality, doporučuji.
    IVO
    cz

    Průměrné hodnocení

    7,9
    24. července 2016

    Ubytování ideální pro rodiny s dětmi.Personál velice vstřícný.Byli jsme v Lebě po 40-ti letech.Dopor

    Obsluha v baru.
    Vše ýborné.
    pl

    Průměrné hodnocení

    10
    2. října 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Attila
    hu

    Průměrné hodnocení

    8,3
    21. července 2017
    K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
    Tadeusz
    gb

    Průměrné hodnocení

    4,2
    14. července 2017

    Overpriced, poor rooms, don't get the half board option

    If there was no lift we asked for a ground floor room, we were shown one which we initially accepted, looking at it we realised it was a 1 bedroom room with a sofa bed, see the photos. So we asked to move back to the 2nd floor room, the receptionist was helpful her supervisor was the opposite, stating the first room was a 3 person room with 'hotel standard beds'. We only manged to get back to the 2nd floor room after saying we wanted our money back and would leave. We ordered half board option, the 'evening' meal was served between 15:00 and 18:00 and there was zero choice. For the price not worth it
    Location was good.
    Peter
    gb

    Průměrné hodnocení

    10
    21. října 2016
    The heated outdoor swimming pool was closed.
    Lovely clean, spacious rooms. Friendly staff and generous breakfasts.
    Harald
    pl

    Průměrné hodnocení

    10
    18. října 2016

    Nice stay at Leba

    Nice room, very nice and modern coloured room equipment and bathroom. Quiet place in the center of Leba.
    Joanna
    ie

    Průměrné hodnocení

    8,3
    21. září 2016

    Lovely and helpful staff, but if you are looking for comfort, you can do better

    Uncomforable bed matterasse, tiny pillow, minuscule tea cups in the room, 90`s feeling in the rooms,in general relatively cheap materials and finishing touches throughout the place.
    Lovely service, helpful staff, but the place was built-I am guessing-in the 90`s, so the rooms(very spacious)need refurbishment. They started already with bathrooms, but are investing in relatively cheap materials, so the shower is new, but it is impossible to change its position and water flows on the wall. Also tea cups in the room are the size of a timble. There is lovely new pool, also room with the bar and bookshelves is very pleasant.